Produse si Servicii
Mergi direct la categoria
Firme
AVR Texatrade Srl
Membru Gratuit
0 stars: Fara rating 0 din 0 pareri
Clor Gran 2006 5L
120 lei
Rating:
0 stars: 0.00 din 0 pareri
Descriere
Produs cu spumare intensa, puteic alcalin, pe baza de clor activ, destinat curatarii si dezinfectarii tuturor suprafetelor sanitare, echipamentelor si a instalatiilor care intra in contact direct cu alimentele. Degreseaza si elimina eficient contaminari organice (grasimi, uleiuri, proteine, pete de sange). Produsul este dezinfectant si poate fi plasat pe piata din Romania conform avizului de biocid nr: 1337BIO/02-04/12.21.

Utilizare:

Pardoseli dure din sfera productiei si din bucatarii. Productia si transportul alimentelor; toate suprafetele rezistente la substante alcaline cu care alimentele intra in contact direct, procesarea caii si a pestelui, fabrici de mancare (curatarea masinilor si echipamentelor, transportul inte al alimentelor). Productia si transportul alimentelor; toate suprafetele rezistente la substante alcaline cu care alimentele intra in contact direct, procesarea caii si a pestelui, fabrici de mancare (curatarea masinilor si echipamentelor, transportul inte al alimentelor). Containere de gunoi si bidoane de resturi Piscine Spatii sanitare, toalete publice, dusuri.

Solutia gata de utilizat trebuie pregatita chiar inainte de aplicare si doar in camere ventilate. In cazul unei dezinfectii cu spectru larg (bactericid, fungicid) pulverizati produsul cu o concentratie de cel putin 2% (200 ml / 10L de apa). Este recomandata aplicarea produsului cu ajutorul unui aparat de spumare la temperatura de 20 C - 22 C, timp de actiune 15 minute. Dupa dezinfectare, se clateste cu apa curenta din abundenta dupa care se ventileaza spatiului unde a fost aplicat produsul pentru cel putin 5 minute.

Poate fi folosit alteativ cu Gran Dez; pentru dezinfectie sa se urmareasca cu strictete graficul de examinare.
Din Gura in Gura